Webový portál o cestování a životě na Novém Zélandu

Working Holiday víza na Nový Zéland

27.08.2018 VisitKiwiCZ

Working Holiday je program umožňující mladým lidem do 35let pracovat, cestovat a studovat na Novém Zélandu po dobu jednoho roku. Možnost získat tato unikátní víza se otevírá každý rok na jaře (začátkem března) pro prvních 1200 žadatelů, proto nejdůležitějším bodem vaší cesty bude právě jeho získání. Bližší informace o podmínkách naleznete v našem článku Working Holiday víza.

Získali-li jste úspěšně Working Holiday víza pro následující rok GRATULUJEME! Nezapomeňte se ale na cestu dobře připravit.

Aby vás před odjezdem ani v zahraničí nic nezaskočilo, připravili jsme pro vás přehled důležitých úkolů s odkazy na podrobnější články, které vám pomohou odcestovat s čistou hlavou. 

Půl roku před odletem

  • Oznámit plánované ukončení zaměstnání, bydlení
  • Očkování

3 měsíce před odletem

2 měsíce před odletem

  • Návštěva lékařů, zajištění léků na předpis​

1 měsíc před odletem

14 dní před odletem

  • Ukončit živnost
  • Plná moc (Není nutné)
  • Předzaložení bankovního účtu online (není nutné, ale ušetří čas na místě)
  • Cestovní lékárničku

7 dní před odletem

1 den před odletem

Začátek pobytu

Festival

 

Cestovní pojištění na Nový Zéland

Náramky Nový Zéland Giorico

Novinky na Váš email

Nový Zéland Working Holiday 2019
Přidat se ke skupině